Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Pivní turisté ochutnávají Krkonošského medvěda a další pivní speciály

Ty tam jsou časy, kdy si pivaři mohli dát jen pivo uvařené ve velkém pivovaru. V poslední letech vzniká stále víc minipivovarů, které pivo vaří tradičním domácím způsobem. Na Hradecku je možné ochutnat Kohouta nebo Hradeckého patriota, ve Vrchlabí zase Krkonošského medvěda.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Ruler

Machovské pivo

patří oficiálnímu pivovárku se všemi papíry a razítky vč. celního skladu? nebo jen domovarnická záležitost, které tento článek ublíží a nažene k majitelům finančák?

0/0
26.3.2012 15:36

razorka

Re: Machovské pivo

když mluví do médií, musí počítat s tím, že se o ně případně může někdo zajímat. Navíc pokud chtějí vařit a prodávat, je správné, aby byli přihlášeni na celnici a odváděli daně tak, jako všichni ostatní výrobci

0/0
27.3.2012 11:30







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.