Diskuze

Pivní turisté ochutnávají Krkonošského medvěda a další pivní speciály

Ty tam jsou časy, kdy si pivaři mohli dát jen pivo uvařené ve velkém pivovaru. V poslední letech vzniká stále víc minipivovarů, které pivo vaří tradičním domácím způsobem. Na Hradecku je možné ochutnat Kohouta nebo Hradeckého patriota, ve Vrchlabí zase Krkonošského medvěda.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ruler

26. 3. 2012 15:36
Machovské pivo

patří oficiálnímu pivovárku se všemi papíry a razítky vč. celního skladu? nebo jen domovarnická záležitost, které tento článek ublíží a nažene k majitelům finančák?

0 0
možnosti

razorka

27. 3. 2012 11:30
Re: Machovské pivo

když mluví do médií, musí počítat s tím, že se o ně případně může někdo zajímat. Navíc pokud chtějí vařit a prodávat, je správné, aby byli přihlášeni na celnici a odváděli daně tak, jako všichni ostatní výrobci

0 0
možnosti