- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Já jsem U slunce byl párkrát a nějak mě to zrovna neoslnilo. Takže za mě jen jeden bludišťák. Normální průměr.
Taky jsem tam už dlouho nebyl. Poslední dobou se mi zdá, že na pořádnou kuchyni je ve Dvoře problém narazit v jakékoliv restauraci.
U těch VIP kuchařů se vždy dovíte nějakou pikantní zajímavost. Pokud bídný kuchař roztrhá svůj výuční list, může se, pokud chce, stát rázem truhlářem. A to se vyplatí.
U takového člověka bych hrozně stála o open-kuchyni, kde by člověk mohl sledovat, jak jeho jídlo vzniká. To musí být alchymie!
Škoda že když už je dobrý kuchař, velmi často to v hospodách zazdí "skvělé" umění číšníků a servírek, kteří se "nemáme", "neumíme", "neděláme" a další ne- učí snad už ve škole.
Zrovna o této restauraci to bohužel platilo (nyní nevím, už tam nechodím).