Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Bez japonské rýže to není ono, vysvětluje lektor a expert na sushi

Kulinářský festival Gastro Hradec přilákal ve čtvrtek do Hradce Králové davy labužníků i uznávané profesionály. Mezi experty byl i sushi lektor Milan Kantůrek, který studoval u japonského mistra.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

R26o69b91e83r15t 44V17a13l54e35n17t14a 6426699387664

Pan Kantůrek už u nás mnohokrát ve společnosti měl sushi akci a já stále lituju, že jsem k němu na sushi nezašel, protože kolegové si nemůžou vynachválit

0/0
21.4.2013 20:38

V55ě97r29a 14B53e21n38o38v86á 7137190385339

Po sushi se tak tloustne? Alespoň podle fotek. Pokud vím, je mnoho variant, rýže se používá do všeho u těchto národů většinou v kombinaci s rybami ale i jako sladký dezert, jí se od rána do večera, každý národ má své, my jsme zůstali u chleba.

0/0
19.4.2013 18:18

T97o23m57á88š 25S31l39a44v15í72č62e31k 6113974136341

Bez chuti,vůně či zápachu. Jediné co je na tom tak světového je cena, prostředí a atmosféra. Zbytečně nafouklá bublina. Tak nějak pochybuju, že v Japonsku je pan Miagi expertem na zabíjačku..nevidím důvod být expertem na sushi.

+1/−2
19.4.2013 17:53





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.