Diskuze

Bez japonské rýže to není ono, vysvětluje lektor a expert na sushi

Kulinářský festival Gastro Hradec přilákal ve čtvrtek do Hradce Králové davy labužníků i uznávané profesionály. Mezi experty byl i sushi lektor Milan Kantůrek, který studoval u japonského mistra.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pan Kantůrek už u nás mnohokrát ve společnosti měl sushi akci a já stále lituju, že jsem k němu na sushi nezašel, protože kolegové si nemůžou vynachválit

0 0
možnosti

Po sushi se tak tloustne? Alespoň podle fotek. Pokud vím, je mnoho variant, rýže se používá do všeho u těchto národů většinou v kombinaci s rybami ale i jako sladký dezert, jí se od rána do večera, každý národ má své, my jsme zůstali u chleba.

0 0
možnosti

Bez chuti,vůně či zápachu. Jediné co je na tom tak světového je cena, prostředí a atmosféra. Zbytečně nafouklá bublina. Tak nějak pochybuju, že v Japonsku je pan Miagi expertem na zabíjačku..nevidím důvod být expertem na sushi.

1 2
možnosti