- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Bohužel hořické trubičky nekupuju, i když jsem to párkrát zkoušel, a to zdůvodu naprosto nepoživatelných náplní.
Nevím jak dělali náplně za první republiky, ale základ by měl být mléčný tuk a ne rostliný.
Kdyby ty různé blafy byly jen v těch trubičkách ale vždyť ani nevíme co žerem.
Miletínští výrobci, taková skvělá reklama a zadarmo.
Horicka trubička naplněna rostlinným eklhaftem. To je dobře, že je vyloučili.
" Nechceš vyrábět ze stejných blafů jako my ? Tak mazej "
Kazí jim špatné jméno, tak je vyloučili
nám chutnají Petráčkovy, skoro vždy když jedu kolem tak se pro krabici stavím
Ta poslední věta v článku vypovídá za vše. Prostě mají nejlepší výrobky a ostatní to nemohou přenést přes srdce. Tak co, prostě tě vyloučíme ze sdružení zaječí tlapky, přeci nám nebudeš kazit naše chutné a zdravé zboží. Bláááá
Vyloučeni ze sdružení, to jako že je nebudou zvát na večírky nebo soutěže v pojídání sladkostí ?
K čemu je dobré být sdružován kromě toho že by si tom domlouvali kartelově ceny za jaké to budou prodávat ?
Před šesti lety jsem měl infarkt a když jsem se pak pochlubil svému praktickému lékaři a kardiologovi že jsem změnil jídelníček a nyní používám máslo Flora tak mi řekli že obyčejné máslo nebo vepřové sádlo je o hodně zdravější.
Asi nejzajímavější by bylo, kdyby všichni přiznali barvu a řekli, jaká byla skutečná původní receptura.
Velmi pochybuji, že naši předkové užívali nějaké ztužené tuky, či "přírodně identická aromata či chuti".
Takže podle originálu nejde ani jeden z nich podlé skutečně původní receptury. V době, kdy původní receptury vznikly, mohli užít jen co bylo skutečně na trhu - vejce, mouka, tuky jako lisované rostlinné, sádlo a máslo.
Takže mazadla na výtahy a podobné dárečky v tom jistě těžko byly.
A pro pochybovače bych dodal, že moje kamarádka dělá (ne na kšeft) oplatky a trubičky a vím, jaká je receptura (přesnou neprozradím, "nésu sviňa") ale na oplatkovo/trubičkovou hmotu je to dobré mléčko, nejlépe z farmy, neodstředěné, či z plechové krávy, dobrá mouka, vajíčka, sůl a nějaké koření dle žádané výstupní chuti.
Ale přál bych vám koštnout ty brynzové, sýrové, pikantní, ale i ty sladké medové, kakaové, plněné ... Sakra, zas slintám. Ale jsem jedním z privilegovaných, co ví, jak skutečná, nešizená trubička či tenká oplatka chutná. Mimochodem žádná sranda, už jen ten strojek musíte sehnat ze Slovenska (nevím jak dnes, ale před třemi lety určitě).
Souhlas, klasicky tuk nahradíme levnějším ztuzenym sajrajtem a ještě budeme tvrdit, ze jsou kvalitnější a zdravější :) a marketing nas uz o tom přesvědčí