- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
já teda nejsem odborník přes potravinářství, ale mám kuchyň ve které kupodivu i vařím a zdá se mi že ztužené tuky, které nepoužívám, jsou pěkný sajrajty. zatím co rostlinné tuky jsou například margaríny, které si normálně mažeme na chleba. z toho usuzuji, že ty trubičky, co vlastně nejsou "pravé" jsou vlastně kvalitnější. není to tedy nějaké postavené na hlavu
Ať to přejmenují třeba na neztužené trubičky, nebo levé trubičky, případně vyloučené z davu, nebo neorginální, ale dobré
neznám tu firmu, nikdy jsem takové trubičky neviděl, když, tak kupuji Petráčkovy
Ať si tam dají kidně nápis "Plněny zlatem". Když do nich člověk kousl, tak mu ta náplň rostla v puse. Nedalo se to polknout, jka to bylo odporné. Inu, ztužený rostlinný tuk. Ale je to pár let zpátky, od té doby jsem neměli odvahu aje znovu ochutnat.
Místo pravé ať dají original a je hotovo a je po problému .
a nechaji si vyrobit obaly na dalsi rok dopredu a pak dopadnou uplne stejne
Tradiční receptura se ztuženými tuky ... úžasné, skoro jako tradiční pomazánkové máslo.
Jak dlouhá podle Vás musí být tradice aby byla tradicí?