- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Bez Prďoly to nebude ono
Snažím se, co to jde, ale neumím si představit, že něco, co musí nutně mít v názvu provozovatele "baroque" a "taste", bude zase ta hezká zaplivaná čtyřka bez ubrusu :-)
Fandím jim a přeji úspěch. Jen tak trochu nerozumím záměru vařit českou kuchyni, když objektivně nic takového neexistuje.
Jaro samozřejmě oslavíme cyklotoulkami na Kuksík, pivajz v cíli bodne to je jisté.
Docela bych se obával už předem. Hospoda je hospoda. S pravou českou hospodou nemají věci jako "kulturní sál" "dětský koutek" natož "podezřelý taste" nic společného.
Je to už let co jsem tam byl. Už se těším až se tam podívám.
A nepíšou zda se restaurují i sochy v lese od Brauna vytesané do skal. Před lety psali, že jim hrozí jistá zkáza díky erozi a nemožnosti přemístění.
Tak ať to nové společnosti Baroque - place with taste vyjde s tou pravou českou a regionální kuchyni.
Pamatuji Prďolu osobně a spoustu legendárních zážitků s ním. Když nás třeba vyháněl z hospody plácačkou na mouchy, protože nás předtím zahlédl se občerstvovat u konkurence. Totiž ve stánku "U Božínky" pod zámkem. Nebo jak se v pondělí při zavíračce vždycky někde opil a ztratil boty. A v úterý je nálezce přišel do hospody vyměnit za panáka. Teď se z toho stane důstojná a kutlivovaná evropsky podpořená rodinná restaurace. Možná pěkná a třeba i chutná. Ale té legrace už se tam asi tolik nezažije. Čest Prďolově památce.
V životě bych neřekl na Kuksu, jedině v Kuksu.
Měli by to ale tychle přelmenovat, když původní nájemkyně jsou mimo hru? Třeba nějaké mac Kuks.