Diskuze

Vařme víc a rychleji, radí kuchař oceněný na olympiádě v německém Erfurtu

Škola v hradecké Štefánikově ulici, kde se na kuchaře učí i neslyšící, má důvod k radosti. Tamní mistr Lukáš Ende získal bronzovou medaili na celosvětové kuchařské olympiádě v německém Erfurtu. Hradecký kuchař se snaží propagovat českou kuchyni.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J54a53n 74K68ř63í59ž

7. 11. 2016 6:48

Bravo Mistře. jen tak dál

0 0
možnosti
PS

Žiji v zahraničí a mám pocit, že se v Česku význam a důležitost české kuchyně naprosto přeceňuje.

Zažil jsem v našem okolí několik pokusů otevřít a provozovat "Českou kuchyni" a většinou ztroskotaly.

V České kuchyni jsou snad jedinečné pouze knedlíky a svíčková omáčka. Vše ostatní znají evropské kuchyně také a lépe.

A ruku na srdce - kdo jednou ochutnal bavorské knedlíky (knödl) - tomu už nikdy český knedlík chutnat nebude.

0 0
možnosti
JB

J78i72ř24í 77B72a93u25e71r

6. 11. 2016 10:41

Ale Češí jí nezdravě jak se stále píše všude tak by se měli soustředit na zdravá jídla a ne českou kuchyni jako svíčková a jiné.

0 0
možnosti
PS

Hradecký kuchař se snaží propagovat českou kuchyni ;-D;-D

A pak se prezentoval, cituji: "zapečený prstýnek z dýně s parmazánem a s pěnou z česneku nebo chobotnicovou huspeninu s šafránem a s citrónovým kaviárem.

5 0
možnosti
Foto

Chcete říct, že v rybníku neulovíte chobotnici? ;-D;-D;-D

3 0
možnosti

Pěkný rozhovor, přeji ať se daříVR^[>-]:-)

1 0
možnosti