Diskuze

Pivo z Dobrušky lidem chutná. Výroba stoupne o tisíce hektolitrů

Staročeský pivovárek v Dobrušce zvyšuje výrobu. V budoucnu by v něm majitel chtěl vařit až deset tisíc hektolitrů ročně. Dvanáctistupňový Rampušák dokonce nedávno zvítězil mezi světlými pivy v prestižní soutěži Zlatý pohár Pivex - pivo 2012.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

poldis

14. 3. 2012 17:48
Rampušák...

...oléééééééééé...!!!  R^ V [>-]

0 0
možnosti

David a Goliáš

14. 3. 2012 11:30
Klasické vaření piva?

Nepatří ke klasickému postupu výroby piva více než nerezové CK tanky ležácké kádě?

0 0
možnosti

dhumah

14. 3. 2012 13:13
Re: Klasické vaření piva?

ano patří, ale neznamená to, že nelze uvařit poctivé, dobré a chutné pivo, jde jen o to dodržet zásady např. že CKT nezneužívají, takže nebudou kvasit při vyšší teplotě pro zrychlení procesu, na vyšší stupňovitost, potom ředit vodou a uměle dosycovat, navíc mohou CKT užít jen pro hlavní kvašení a ne pro celý proces..atp

0 0
možnosti

Výron inteligence

14. 3. 2012 11:11
Rampušák, Medlešice, Svijany

R^ Vždycky se ožeru jak prase.

To se mi v hospodě s Gambáčem nikdy nepovede, protože dám maximálně 2. :-)

0 0
možnosti

Ruler

14. 3. 2012 11:20
Re: Rampušák, Medlešice, Svijany

do takové hospody pokud možno ani nepáchnu, leč není důvod....

0 0
možnosti

dinid

14. 3. 2012 10:30
Jen tak dál,

ať se malé pivovary snaží, opravdu dobrých piv v ČR až tolik není... A chemické továrny na velkovýrobu pivních europatoků si můžou se svým ,,pivem" provádět výplach anusu...!

2 0
možnosti