- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Nepatří ke klasickému postupu výroby piva více než nerezové CK tanky ležácké kádě?
ano patří, ale neznamená to, že nelze uvařit poctivé, dobré a chutné pivo, jde jen o to dodržet zásady např. že CKT nezneužívají, takže nebudou kvasit při vyšší teplotě pro zrychlení procesu, na vyšší stupňovitost, potom ředit vodou a uměle dosycovat, navíc mohou CKT užít jen pro hlavní kvašení a ne pro celý proces..atp
Vždycky se ožeru jak prase.
To se mi v hospodě s Gambáčem nikdy nepovede, protože dám maximálně 2.
do takové hospody pokud možno ani nepáchnu, leč není důvod....
ať se malé pivovary snaží, opravdu dobrých piv v ČR až tolik není... A chemické továrny na velkovýrobu pivních europatoků si můžou se svým ,,pivem" provádět výplach anusu...!