Diskuze

Domácího škvařeného sádla prodám mraky, říká vyhlášený řezník Masopust

Zprávy o odhalených nekvalitních uzeninách a mase ve velkých obchodech obracejí pozornost lidí zpět k malým masnám. I když tam třeba šunka stojí víc, zákazníci ocení kvalitu. A také specifické produkty. "Nejvíc lidé berou moje škvařené sádlo. Toho prodám mraky," říká řezník Milan Masopust z Kocléřova na Trutnovsku.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

JENYSEK

20. 4. 2012 23:26
není to klamná reklama

opravdu má výborné výrobky, dostanu se tam bohužel jen několikrát do roka,když mám cestu kolem, ale nikdy neodolám, abych nenakoupila domů. Milan i jeho holky jsou šikovní, tak jim přeju, ať se daří!!!!;-D;-D;-D!!R^

0 0
možnosti

Si0 po 4. zákazu

16. 4. 2012 9:38
Zrovna vepřové sádlo je něco, čeho by se lidi měli vyvarovat

Při dnešní všeobecné nadváze a hypertenzi populace vám to řekne každý lékař.

0 0
možnosti

šlacha

16. 4. 2012 10:39
Re: Zrovna vepřové sádlo je něco, čeho by se lidi měli vyvarovat

No a proč bych si sádlo nedal, když jsem hodně aktivní. Pokud mám nadváhu a jsem hodně línej, tak je to jen moje hloupost:-)

0 0
možnosti

Bohdanečák

16. 4. 2012 8:05
Není nad reklamu

Jen aby nemusel pán zdražovat. Tenhle PR článek je určitě placený.....

0 0
možnosti

georghios

16. 4. 2012 4:33
úžasné jméno

pro řezníka;-DR^

0 0
možnosti

karelka7

15. 4. 2012 21:59
Bydlíte bohužel daleko

pane mistr! Škoda, dal bych si od vás cokoli na mlaskačku.R^R^!!;-)

0 0
možnosti

bulanek31

15. 4. 2012 21:34
Domácí škvařené sádlo

... je nejlepší škvařené opravdu doma. A navíc žrát (o tom se snad nedá říct jíst) ještě horký škvarky přímo z cedníku - hmmmňam.

0 0
možnosti

krejci

15. 4. 2012 13:36
Proč ten komunistický termín "masnám", neznělko by lépe

řezníkům a uzenářům. Autor zřejmě nezná rozdíl mezi pojmy řezník a uzenář.;-D

0 0
možnosti