Diskuse k článku

Bez japonské rýže to není ono, vysvětluje lektor a expert na sushi

Kulinářský festival Gastro Hradec přilákal ve čtvrtek do Hradce Králové davy labužníků i uznávané profesionály. Mezi experty byl i sushi lektor Milan Kantůrek, který studoval u japonského mistra.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

R90o34b84e65r62t 83V48a14l26e25n17t33a 6246609457894

Pan Kantůrek už u nás mnohokrát ve společnosti měl sushi akci a já stále lituju, že jsem k němu na sushi nezašel, protože kolegové si nemůžou vynachválit

0/0
21.4.2013 20:38

V15ě52r27a 78B50e29n72o66v15á 9979960913

Po sushi se tak tloustne? Alespoň podle fotek. Pokud vím, je mnoho variant, rýže se používá do všeho u těchto národů většinou v kombinaci s rybami ale i jako sladký dezert, jí se od rána do večera, každý národ má své, my jsme zůstali u chleba.

0/0
19.4.2013 18:18

T90o74m37á90š 56S78l87a40v40í88č22e63k 6783654406861

Bez chuti,vůně či zápachu. Jediné co je na tom tak světového je cena, prostředí a atmosféra. Zbytečně nafouklá bublina. Tak nějak pochybuju, že v Japonsku je pan Miagi expertem na zabíjačku..nevidím důvod být expertem na sushi.

+1/−2
19.4.2013 17:53

Najdete na iDNES.cz