Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Vařme víc a rychleji, radí kuchař oceněný na olympiádě v německém Erfurtu

Škola v hradecké Štefánikově ulici, kde se na kuchaře učí i neslyšící, má důvod k radosti. Tamní mistr Lukáš Ende získal bronzovou medaili na celosvětové kuchařské olympiádě v německém Erfurtu. Hradecký kuchař se snaží propagovat českou kuchyni.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

J31a49n 76K96ř12í20ž 3849801301211

Bravo Mistře. jen tak dál

0/0
7.11.2016 6:48

P54e82t54e92r 83S13m18u75t71n21ý 2935320340143

Žiji v zahraničí a mám pocit, že se v Česku význam a důležitost české kuchyně naprosto přeceňuje.

Zažil jsem v našem okolí několik pokusů otevřít a provozovat "Českou kuchyni" a většinou ztroskotaly.

V České kuchyni jsou snad jedinečné pouze knedlíky a svíčková omáčka. Vše ostatní znají evropské kuchyně také a lépe.

A ruku na srdce - kdo jednou ochutnal bavorské knedlíky (knödl) - tomu už nikdy český knedlík chutnat nebude.

0/0
6.11.2016 14:19

J37i64ř94í 98B13a91u55e11r 4914416828520

Ale Češí jí nezdravě jak se stále píše všude tak by se měli soustředit na zdravá jídla a ne českou kuchyni jako svíčková a jiné.

0/0
6.11.2016 10:41

P71e66t84e66r 31S63m28u90t83n17ý 2485460250603

Hradecký kuchař se snaží propagovat českou kuchyni ;-D;-D

A pak se prezentoval, cituji: "zapečený prstýnek z dýně s parmazánem a s pěnou z česneku nebo chobotnicovou huspeninu s šafránem a s citrónovým kaviárem.

+5/0
6.11.2016 9:32
Foto

M24a82r82i24e 82M97e24t71l68i47c25k85á 9771384651522

Chcete říct, že v rybníku neulovíte chobotnici? ;-D;-D;-D

+3/0
6.11.2016 10:09

P89e22t19e41r 40S50m90u14t88n39ý 2145420300303

chobotnici určitě ne, někdy ale Zemana!

0/0
6.11.2016 14:17

P26e57t83r 51Š76e71b28e76s58t83a 6370107976471

Pěkný rozhovor, přeji ať se daříVR^[>-]:-)

+1/0
6.11.2016 7:59







Najdete na iDNES.cz