Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Do těsta dejte sádlo a rum, radí autorka nejlepší vánočky z Krkonoš

Dvě desítky pekařek soutěžily v sobotu v Žacléři na Trutnovsku o nejlepší vánočku pod Rýchorami. Porotě i divákům nejvíc chutnala sádlová vánočka Mileny Hetflejšové ze Žacléře. Sádlo prý těsto příjemně zvláční.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

F14r29a70n43t25i96š90e49k 45K63a77l21v79o94d65a 5357277663821

Ježkovy oči, teď zase obchodníci zdraží sádlo a Rum, až si přečtou, že máslo není třeba...;-)

0/0
27.11.2017 22:16

O93n28d46ř19e63j 29N83o65v72á74k 9777434259769

Tradiční český rum- další z věcí, kterou nám EU poměrně brzy zakáže ....

+1/0
27.11.2017 15:24

J55i56ř95í 24M93a95t63u79š 6425421297305

Jojo, tradiční český rum z tradiční české cukrové třtiny, vyráběný tu už po celá staletí..

(Nebo snad tradiční obyčejný líh, zředěný a ochucený tradičními českými chemickými ochucovadly?)

0/0
28.11.2017 12:29

L43e28o32š 95M30a49r52š27a34l 5242194622448

A ten rum v jakém poměru?;-D

+2/0
27.11.2017 14:28







Najdete na iDNES.cz