Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Do těsta dejte sádlo a rum, radí autorka nejlepší vánočky z Krkonoš

Dvě desítky pekařek soutěžily v sobotu v Žacléři na Trutnovsku o nejlepší vánočku pod Rýchorami. Porotě i divákům nejvíc chutnala sádlová vánočka Mileny Hetflejšové ze Žacléře. Sádlo prý těsto příjemně zvláční.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

F27r80a37n77t92i65š16e47k 42K16a22l42v44o68d19a 5367447523951

Ježkovy oči, teď zase obchodníci zdraží sádlo a Rum, až si přečtou, že máslo není třeba...;-)

0/0
27.11.2017 22:16

O74n60d87ř24e43j 69N56o54v51á53k 9237544249789

Tradiční český rum- další z věcí, kterou nám EU poměrně brzy zakáže ....

+1/0
27.11.2017 15:24

J87i89ř46í 48M60a43t55u17š 6635291797185

Jojo, tradiční český rum z tradiční české cukrové třtiny, vyráběný tu už po celá staletí..

(Nebo snad tradiční obyčejný líh, zředěný a ochucený tradičními českými chemickými ochucovadly?)

0/0
28.11.2017 12:29

L36e50o85š 49M36a59r88š45a26l 5182134472678

A ten rum v jakém poměru?;-D

+2/0
27.11.2017 14:28







Najdete na iDNES.cz